Emision radiofonik mbi Projektin VullnetarizmiPikëAL

Emision radiofonik mbi Projektin VullnetarizmiPikëAL

Publikuar më: 02/12/21

E ftuar në emisionin radiofonik “Unë Mundem” nga Ndue Ruçi në Radio Tirana 1, Znj. Oltiana Rama, Drejtore Ekzekutive e Projekte Vullnetare Ndërkombëtare- PVN Albania ndan me dëgjuesit një panoramë të gjerë të vullnetarizmit në vendin tonë duke u fokusuar në perceptimet e qytetarëve, sfidat, mundësitë konkrete për të interesuarit, nevojat dhe sukseset e derimëtanishme të arritura në këtë fushë, bazuar edhe në të dhënat e Studimit Kombëtar “Vullnetarizmi në Shqipëri”.
Ky emision është zhvilluar në kuadër të projektit Vullnetarizmi.al i cili zbatohet nga Beyond Barriers – Përtej Barrierave në bashkëpunim me PVN Albania dhe Center “Progress and Development”- Qendra “Progres dhe Zhvillim”, me mbështetjen e instrumentit të granteve strategjike të Lëviz Albania një projekt i Agjensisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC.

  1. Kreu
  2. /
  3. Lajme
  4. /
  5. Emision radiofonik mbi Projektin...

Lini një Përgjigje