Emision radiofonik “Vullnetarizmi në perspektivën e Vullnetarëve”

Emision radiofonik “Vullnetarizmi në perspektivën e Vullnetarëve”

Publikuar më: 02/12/21

Në këtë episod radiofonik rreth vullnetarizmit në emisionin “Unë Mundem” nga Ndue Ruçi në Radio Tirana 1, Erilda, Greta, Doljana dhe Ueda një zëri promovojnë vullnetarizmin si një proces që ndikon drejtpërdrejt në rritjen personale, profesionale dhe si një vlerë shoqërore që sjellë ndryshim.
Ato ndajnë përvojën e tyre duke treguar rreth një sërë përfitimesh dhe ndjesish pozitive që kanë përjetuar përgjatë përfshirjes së tyre në nisma vullnetare.
Ky emision është zhvilluar në kuadër të projektit Vullnetarizmi.al i cili zbatohet nga Beyond Barriers – Përtej Barrierave në bashkëpunim me PVN Albania dhe Center “Progress and Development”- Qendra “Progres dhe Zhvillim”, me mbështetjen e instrumentit të granteve strategjike të Lëviz Albania një projekt i Agjensisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC.

  1. Kreu
  2. /
  3. Lajme
  4. /
  5. Emision radiofonik “Vullnetarizmi në...

Lini një Përgjigje