Euronews Albania-VullnetarizmiPikëAL

Euronews Albania-VullnetarizmiPikëAL

Publikuar më: 02/12/21

Prezente në edicionin qëndror të lajmeve në Euronews Albania, Irena Topalli, Menaxhere Programesh në organiatën Përtej Barrierave, ku foli se cfarë do të sjellë projekti VullnetarizmiPikëAl dhe cilat janë hapat e mëtejshëm!
Së shpejti do të sjellim platformën dixhitale dhe përmirësime të dukshme në fushën e vullnetarizmit!

  1. Kreu
  2. /
  3. Lajme
  4. /
  5. Euronews Albania-VullnetarizmiPikëAL

Lini një Përgjigje