Konferenca Kombëtare e Vullnetarizmit 1.0

Konferenca Kombëtare e Vullnetarizmit 1.0

Publikuar më: 02/12/21

Konferenca Kombëtare e Vullnetarizmit 1.0 u mbajt me datë 31 Maj 2021, ora 10:00. Kjo konferencë një ditore krijoi një platformë kombëtare diskutimi dhe konsultimi mbi vullnetarizmin, duke nxjerrë bashkëpunim ndërsektorial. Në këtë event morën pjesë 100 përfaqësues të qeverisjej qendrore dhe lokale, organizata të shoqërisë civile, studjues, akademikë, menaxherë projektesh, vullnetarë, përfaqësues të biznesit, qytetarë dhe aktorë të tjerë mbështetës të interesuar mbi vullnetarizmin nga e gjithë Shqipëria. Në këtë konferencë u prezantua gjetjet e studimit kombëtar mbi vullnetarizmin në Shqipëri.

  1. Kreu
  2. /
  3. Lajme
  4. /
  5. Konferenca Kombëtare e Vullnetarizmit...

Lini një Përgjigje