Menaxhimi i Eventeve

Menaxhimi i Eventeve

Publikuar nga:

Tek Bunkeri

Qyteti: Tirana  

Data e fillimit: 17/02/2022
Data e mbarimit: 17/06/2022

Aftësite e kërkuara: Aftesi kompjuterike, Aftesi per te lehtesur aktivitete, Aftesi pune ne grup 

Gjuhët e huaja: Anglisht 

Orë Vullnetarizmi: 50 

Përshkrimi i angazhimit vullnetar:

Vullnetari parashikohet të ndihmoj në organizimin dhe menaxhimin e eventeve që zhvillohen në ambjetet e Tek Bunkeri.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

- Kontakti i të ftuarve
- Mardhënie me publikun
- Sistemimi i ambjenteve
- Mledhja e Feedback

 

Mundësi të tjera

Opsionet e Filtrimit

Komentet janë të mbyllura.