Pastrim ne zones e Pyllit te Sodes

Pastrim ne zones e Pyllit te Sodes

Publikuar nga:

Organizata TM
Pertej Barrierave

Qyteti: Tirana  

Data e fillimit: 17/09/2021
Data e mbarimit: 24/09/2021

Aftësite e kërkuara: Aftesi per te lehtesur aktivitete, Aftesi pune ne grup 

Gjuhët e huaja: Anglisht 

Orë Vullnetarizmi: 7 

Përshkrimi i angazhimit vullnetar:

Pershkrim per Pastrim ne zones e Pyllit te Sodes

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Pastrim
Foto
Etj

 

Mundësi të tjera

Opsionet e Filtrimit

Komentet janë të mbyllura.