Vullnetarë për “Vrapo si të kapësh autobuzin e fundit të Saukut”

Vullnetarë për “Vrapo si të kapësh autobuzin e fundit të Saukut”

Publikuar nga:

GS

Qyteti: Tirana  

Data e fillimit: 13/05/2022
Data e mbarimit: 15/11/2022

Aftësite e kërkuara: Aftesi komunikimi, Aftesi kreative, Aftesi pune ne grup, Aftesi sportive 

Gjuhët e huaja:  

Orë Vullnetarizmi: 50 

Përshkrimi i angazhimit vullnetar:

Hapet thirrja për vullnetarë në kuadër të projektit “Vrapo si të kapësh autobuzin e fundit të Saukut.”
Për të ndërmarrë aktivitete të ndryshme në komunitet do të organizohemi në vazhdim me qëllim ngritjen e kauzës për të patur një transport më të mirë publik.
Kjo mundësi është për gjithësecilin që ka dëshirë të jetë aktiv në komunitet dhe t’i bashkohet një grupi energjik vullnetarësh plot surpriza.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

-Vëzhgim në terren
-Ndihmë për organizimet komunitare
-Marketing në rrjete sociale
-Vullnetarë për aktivitete sportive

 

Mundësi të tjera

Opsionet e Filtrimit

Komentet janë të mbyllura.