RTSH Radio Televizioni Shqiptar- VullnetarizmiPikëAL

RTSH Radio Televizioni Shqiptar- VullnetarizmiPikëAL

Publikuar më: 02/12/21

E ftuar në emisionin ORA 7 në RTSH Radio Televizioni Shqiptar, Irena Topalli, Menaxhere Programesh në organizatën Përtej Barrierave, për të dhënë informacion më të detajuat mbi vullnetarizmin në Shqipëri dhe platformën kombëtare dixhitale mbi vullnetarizmin.

  1. Kreu
  2. /
  3. Lajme
  4. /
  5. RTSH Radio Televizioni Shqiptar-...

Lini një Përgjigje