Vullnetarizmi në Fokusin e Medias

Vullnetarizmi në Fokusin e Medias

Publikuar më: 02/12/21

Trajnim dy ditor mbi vullnetarizmin në fokusin e medias u mbajt në datat 28-29 Korrik 2021, në Tiranë. Në trajnim ishin të pranishëm 12 gazetarë, ku u trajnuan mbi rëndësinë e vullnetarizmit, vlerave dhe praktikave të mira në vend me qëllim nxitjen dhe promovimin e tij në një audiencë të gjerë. Gjithashtu, gazetarët u njohën me gjetjet e studimit kombëtar mbi vullnetarizmin në Shqipëri, me rekomandimet dhe problematikat aktuale, po ashtu u diskutua mbi rolin e medias si një advokues për zhvillimin e fushës vullnetare.

  1. Kreu
  2. /
  3. Lajme
  4. /
  5. Vullnetarizmi në Fokusin e...

Lini një Përgjigje