Postime ne rrjetet sociale

Postime ne rrjetet sociale

Publikuar nga:

PVN

Qyteti:   

Data e fillimit: 01/09/2021
Data e mbarimit: 01/09/2021

Aftësite e kërkuara: Aftesi kompjuterike 

Gjuhët e huaja:  

Orë Vullnetarizmi: 7 

Përshkrimi i angazhimit vullnetar:

Postime ne rrjetet sociale

Detyrat dhe përgjegjësitë:

Test

 

Mundësi të tjera

Opsionet e Filtrimit

Komentet janë të mbyllura.