Vullnetarizmi në udhëkryq!

Publikuar më: 05/12/21

Sot në e Ditën Ndërkombëtare të Vullnetarizmit 2021 ne duam ta vëmë theksin tek nevoja për përmirësim dhe Ligji 45/2016 "Për Vullnetarizmin"!  Ne Përtej Barrierave kemi shume për të festuar...

RTSH Radio Televizioni Shqiptar- VullnetarizmiPikëAL

Publikuar më: 02/12/21

E ftuar në emisionin ORA 7 në RTSH Radio Televizioni Shqiptar, Irena Topalli, Menaxhere Programesh në organizatën Përtej Barrierave, për të dhënë informacion më të detajuat mbi vullnetarizmin në Shqipëri...

Euronews Albania-VullnetarizmiPikëAL

Publikuar më: 02/12/21

Prezente në edicionin qëndror të lajmeve në Euronews Albania, Irena Topalli, Menaxhere Programesh në organiatën Përtej Barrierave, ku foli se cfarë do të sjellë projekti VullnetarizmiPikëAl dhe cilat janë hapat...

Emision radiofonik “Vullnetarizmi në perspektivën e Vullnetarëve”

Publikuar më: 02/12/21

Në këtë episod radiofonik rreth vullnetarizmit në emisionin “Unë Mundem” nga Ndue Ruçi në Radio Tirana 1, Erilda, Greta, Doljana dhe Ueda një zëri promovojnë vullnetarizmin si një proces që...

Emision radiofonik mbi Projektin VullnetarizmiPikëAL

Publikuar më: 02/12/21

E ftuar në emisionin radiofonik “Unë Mundem” nga Ndue Ruçi në Radio Tirana 1, Znj. Oltiana Rama, Drejtore Ekzekutive e Projekte Vullnetare Ndërkombëtare- PVN Albania ndan me dëgjuesit një panoramë...

Vullnetarizmi në Fokusin e Medias

Publikuar më: 02/12/21

Trajnim dy ditor mbi vullnetarizmin në fokusin e medias u mbajt në datat 28-29 Korrik 2021, në Tiranë. Në trajnim ishin të pranishëm 12 gazetarë, ku u trajnuan mbi rëndësinë...

Qytetaria aktive, iniciativat qytetare dhe vullnetarizmi

Publikuar më: 02/12/21

"Qytetaria aktive, iniciativat qytetare dhe vullnetarizmi" quhet eventi online i organizuar nga EU TACSO në Turqi, në datën 24 Qershor 2021, nën programin P2P me pjesemarrjen e organizatave të shoqërisë...

Konferenca Kombëtare e Vullnetarizmit 1.0

Publikuar më: 02/12/21

Konferenca Kombëtare e Vullnetarizmit 1.0 u mbajt me datë 31 Maj 2021, ora 10:00. Kjo konferencë një ditore krijoi një platformë kombëtare diskutimi dhe konsultimi mbi vullnetarizmin, duke nxjerrë bashkëpunim...

VullnetarizmiPikëAl ndak eksperiencën me organizatat Turke

Publikuar më: 24/06/21

"Qytetaria aktive, iniciativat qytetare dhe vullnetarizmi" quhet eventi online i organizuar nga EU TACSO në Turqi, në datën 24 Qershor 2021, nën programin P2P. Organizatat e shoqërisë civile nga e...

Të dhëna nga Studimi Kombëtar “Vullnetarizmi në Shqipëri”

Publikuar më: 28/05/21

Sipas Studimit Kombëtar  “Vullnetarizmi në Shqipëri”, qytetarët Shqiptar janë të prirur të anagazhohen në mënyrë vullnetare. Duke marrë parasysh të gjithë periudhën pas viteve 90 e deri më sot, mund...